• 2022. augusztus 12.

Újabb milliárdos fejlesztés a kórházban

2014. január 30.
Újabb milliárdos fejlesztés a kórházban
Újabb, közel egy milliárd forint összértékű fejlesztést adtak át a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban. Elkészült az új központi betegfelvételi iroda, korszerű eszközökkel gyarapodott a radiológiai osztály és felújítottak egy összekötő folyosót is.
Az ünnepélyes átadáson dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes jelentette be, hogy a kórház egy év múlva egy nagyértékű sugárterápiás készüléket is kap, amely a most épülő veszprémi regionális onkológiai centrumba kerül.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).