• 2022. augusztus 12.

Nonprofit hulladékgazdálkodás

2014. január 22.
Nonprofit hulladékgazdálkodás
2014. január elsejétől átalakult „VKSZ” Zrt. hulladékgazdálkodása, ezt a közszolgáltatást mostantól egy nonprofit korlátolt felelősségű társaság végzi Veszprémben. A cég tevékenységéről sajtótájékoztató keretében számoltak be a Városházán. A szolgáltatás minőségében és annak rendjében sem lesz változás – hangzott el – és a Kft díjai is megegyeznek a 2013 – as díjszabással. A hulladékgazdálkodási ügyfélszolgálat továbbra is a Kistó utcában várja az ügyfeleket.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).