• 2022. augusztus 16.

Új szolgáltatások a Tourinformban

2014. január 17.
Új szolgáltatások a Tourinformban
Az elmúlt évben 105 ezer felett volt a vendégéjszakák száma Veszprémben – mondta el az elmúlt év helyi idegenforgalmi eredményeit összegezve a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit kft. ügyvezető igazgatója. Bérczi Beáta elmondta azt is, az idei évben számos új szolgáltatással várják a veszprémieket és a turistákat: a Tourinform irodában például lesz csomagmegőrző és kerékpárkölcsönzés, az ajándéktárgyak mellett pedig helyi és kézműves termékeket is lehet majd vásárolni.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).