• 2022. augusztus 16.

Átadták a Bagolyvár utcai parkolóházat

2014. január 15.
Átadták a Bagolyvár utcai parkolóházat
Január 13 – án hivatalosan is megnyílt Veszprém első parkolóháza. A Bagolyvár utcai létesítmény 6 szinten összesen 190 autó parkolását biztosítja 0 – tól 24 óráig. A belváros funkcióbővítő rehabilitációjának utolsó mozzanatként átadott parkolóházban jeggyel és bérlettel is lehet parkolni, de a közterületi parkolóhelyekre kiállított bérlet, valamint díjfizetési mentesség és kedvezmény nem vehető igénybe.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).