• 2022. augusztus 16.

Bejárható Magyarország Keretprogram

2014. január 14.
Bejárható Magyarország Keretprogram
Országos szintű, ágazatokat átfogó gazdasági és turisztikai fejlesztések valósulhatnak meg Európai Uniós pályázati források segítségével, kormányzati támogatással a 2014 – 2020 – as időszakban. A szabadidő turizmus fejlesztésére irányuló Bejárható Magyarország Keretprogram részleteit Balatoni Monika társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár első alkalommal az Európai Desztináció Marketing Konferencia résztvevőinek ismertette Balatonfüreden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).