• 2022. augusztus 16.

TDM szervezeti rendszer és Magyarország

2014. január 9.
TDM szervezeti rendszer és Magyarország
A Turisztikai Desztináció Menedzsment rendszer eddigi alakulását, hazai és nemzetközi folyamatait is elemzi a Balatonfüreden ma kezdődött kétnapos szakmai tanácskozás. A tanácskozás megnyitóján Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes azt mondta: a Balaton önmagában nem életképes, mint turisztikai régió, össze kell fognia a Balaton – felvidékkel és a Bakonnyal. Az így létrejövő desztináció egész évben változatos turisztikai kínálatot tud nyújtani és önfinanszírozóvá is válhat.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).