• 2022. augusztus 12.

A Magyar Kultúra Napja Sebő Ferenccel

2014. január 7.
A Magyar Kultúra Napja Sebő Ferenccel
A Sebő együttes Weöres Sándor estjével, néptánc gálával és táncházzal várja az érdeklődőket a Városi Művelődési Központ január 21-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából. A program keretében Sebő Ferenc a „Világraszóló Hungarikumaink” című előadássorozat részeként a táncház mórszerről tart előadást. A Városi Művelődési Központ sikeres évet zárt. Az intézmény 2013-ban belakta új épületét, és az elmúlt évben is gazdag programkínálattal várta a város és a városrész lakóit.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).