• 2022. augusztus 16.

Nyugdíjas karácsony

2013. december 23.
Nyugdíjas karácsony
A nyugdíjba vonulással nem fejeződik be a szép korúak aktív élete. Sokan vannak közülük olyanok, akik továbbra is szorgalmasan dolgoznak, segítik klubjukban a közösségi életet. Egy évben egyszer, karácsony előtt pedig együtt ünnepelnek, amikor a város nevében is köszöntik őket. Porga Gyula, Veszprém polgármestere az ünnepségen a mai fiatalok nevében is kifejezte háláját és köszönetét, hogy felépítették a megyeszékhelyet.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).