• 2022. augusztus 12.

10 éves a Veszprémfest

2013. december 18.
10 éves a Veszprémfest
Idén egy évtizede, hogy útjára indult a város zenei nagyrendezvénye, akkor még Veszprémi Ünnepi Játékok néven. A Veszprémfest elmúlt 10 évét foglalja össze az a fotókkal gazdagon illusztrált kötet, amely a jeles évforduló alkalmából jelent meg. A könyvet bemutató sajtótájékoztatón elhangzott: a Veszprémfest sikerének titka az a minőség, amelyet a közönség évről-évre megkap a rendezvény által.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).