• 2022. augusztus 12.

Mi lesz veled Takácskert?

2013. december 16.
Mi lesz veled Takácskert?
„Veszprémben nem fontosak a lakáscélú fejlesztések- avagy mi lesz veled Takácskert?” címmel interpellációt intézett a polgármesterhez Hartmann Ferenc. Az MSZP-s képviselő arra szeretne választ kapni, hogy miért álltak meg az érintett területen a lakáscélú fejlesztések. A felvetésre Brányi Mária sajtótájékoztatón reagált. Az alpolgármester szerint a fejlesztés nem az önkormányzat, hanem a tulajdonosok feladata, a fő problémát pedig a hiányos infrastruktúra okozza.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).