• 2022. augusztus 13.

Pénzügyekről a közgyűlés előtt

2013. november 20.
Pénzügyekről a közgyűlés előtt
A november 28.-ai közgyűlés előkészítéseként ülésezett ma az önkormányzat Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága is. A grémium a telekadóról szóló önkormányzati rendelet módosítása, valamint a helyi menetrend felülvizsgálata mellett döntést hozott a szociális parcella és temetési hely kijelöléséről, valamint a Veszprém Televízió és Lapkiadó Kft. ügyvezető igazgatójának megválasztásáról is.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).