• 2022. augusztus 12.

Prima – díj 2013

2013. november 18.
Prima - díj 2013
Pénteken este a Megyeháza Szent István termében tartott gála keretében adták át a 2013. évi Veszprém megyei Prima díjakat. A rangos elismerést idén Ruttkay Gyula építészmérnök, Tamás Ákos porcelántervező iparművész, prof. dr. Veress Gábor a balatonfüredi Állami Szívkórház főigazgatója és Trócsányi Gergely a Hollywoodoo zenekar alapítója és frontembere vehették át.
Az ünnepségen elhangzott: a Prima díj a kiemelkedő teljesítmény méltó elismerése, amely a példaképek kiemelésével is értéket teremt.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).