• 2022. augusztus 12.

Az idősek pártján állnak

2013. október 2.
Az idősek pártján állnak
A több lépcsős rezsicsökkentés, a gyógyszerár csökkentés, a nyugdíjak vásárlóértéknek megtartása vagy Veszprémben a rendőri járásőr program-ezek mind-mind intézkedések, amelyeket főként a nyugdíjasok érdekében és védelmében hozott meg a polgári kormány és a városvezetés az elmúlt 3 és fél évben- mondta el az Idősek Világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatóján Némedi Lajos. Veszprém alpolgármestere azt is hangsúlyozta, hogy a polgári pártok és a kormány a jövőben is az idősek pártján áll.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).