• 2022. augusztus 12.

Nyárbúcsúztató a Dózsavárosban

2013. szeptember 24.
Nyárbúcsúztató a Dózsavárosban
Az elmúlt hétvégén tizenötödik alkalommal búcsúztatták családi délutánnal a nyarat és köszöntötték az őszt a Dózsavárosban. A legkisebbeket ugrálóvár, játszóház, kézműves foglalkozások és kerékpáros bemutató, a felnőtteket szórakoztató műsorok valamint süteménykészítő és bográcsgulyás főző verseny várta a Dózsa iskola udvarán. A jubileumi rendezvény résztvevőit Neveda Amália a szervező Városi Művelődési Központ igazgatója, Brányi Mária, Veszprém alpolgármestere, Dr. Mihalovics Péter parlamenti és önkormányzati képviselő valamint Halmay György, a városrész képviselője köszöntötte.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).