• 2022. augusztus 12.

5 éves a Veszprém Aréna

2013. szeptember 23.
5 éves a Veszprém Aréna
Öt éves születésnapját ünnepelte az elmúlt hétvégén a Veszprém Aréna. A két napos eseménysorozat keretében családi programokkal, játszóházzal és sportbemutatókkal várták az érdeklődőket, de színpadra lépett a Sántakutya, a Wetwood, az LGT emlékzenekar, valamint Búzás Csaba és a Gyöngyhalász zenekar is. A születésnapi rendezvénysorozat szombat este a Magna Cum Laude koncertjével zárult.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).