• 2022. augusztus 12.

„Találkozás egy fiatalemberrel…”

2013. szeptember 18.
„Találkozás egy fiatalemberrel…”
„Találkozás egy fiatalemberrel…” címmel Arnhoffer Mihály fotóiból nyílt kiállítás a Lovassy László Gimnáziumban. A tárlat az iskola egykori igazgatója illetve matematika és fizika szakos tanára által 1972 és 1986 között készített fotókból készült válogatás. A pályázati támogatás segítségével megvalósult kiállításhoz DVD-t is készítettek, ezen több mint 1500 fénykép idézi fel a Lovassy Gimnázium történetének közel másfél évtizedes időszakát.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).