• 2022. augusztus 12.

5 éves a Veszprém Aréna

2013. szeptember 18.
5 éves a Veszprém Aréna
Szórakoztató programokkal várja vendégeit pénteken és szombaton az 5 éves Veszprém Aréna. Lesznek ingyenes koncertek és családi délután is játszóházzal, sörsátorral, bemutatókkal, de nem marad el a szülinapi meglepetés sem. A jubileumi rendezvénysort a Magna Cum Laude koncertje zárja szombaton 20 órakor, erre már jegyet kell váltani a vendégeknek. Az 5 éves évforduló alkalmából szervezett programokról valamint a multifunkcionális csarnok elmúlt fél évtizedéről sajtótájékoztató keretében számolt be a polgármester, valamint az üzemeltető kft ügyvezetője a városházán.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).