• 2022. augusztus 12.

Nyílt nap hétpróbával

2013. szeptember 16.
Nyílt nap hétpróbával
A kulisszák mögé is benézhettek és többféle színházi mesterséggel is megismerkedhettek azok, akik részt vettek a Veszprémi Petőfi Színház szombati nyílt napján. A teátrum többek között játékos feladatokkal, színházi hétpróbával várta az érdeklődőket, ahol a legjobbak bérletet nyerhettek. A nyílt napon meg lehetett kóstolni az igazgató lecsóját, a társulat pedig zenés műsorral kedveskedett a látogatóknak.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).