• 2022. augusztus 14.

Rezsicsökkentés a hulladékgazdálkodásban

2013. szeptember 11.
Rezsicsökkentés a hulladékgazdálkodásban
Veszprém gyűjtőkörzetében átlagosan 35%-kal csökkennek a hulladékártalmatlanítási díjak- jelentette be sajtótájékoztatóján az Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati társulás elnöke. Czaun János arról is beszámolt: a 2011. májusában keletkezett tűz után egy több milliárdos uniós pályázatnak köszönhetően felszámolták a károkat, a helyreállítás keretében bővítették a létesítmény műszaki tartalmát, valamint a hulladékkezelőt és annak területét automata tűzvédelmi és- riasztórendszer is védi.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).