• 2022. augusztus 12.

Még tart a kormányablakok kialakítása

2013. szeptember 10.
Még tart a kormányablakok kialakítása
Veszprém, Komárom – Esztergom és Győr – Moson – Sopron megyék járási hivatalvezetőinek, az okmányirodák és kormányablakok vezetői részére tartott szakmai konzultációt a napokban, Veszprémben a kormányablakok fizikai kialakításával összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos. Dr. Deák Rita a rendezvényt követően újságírói kérdésre elmondta: a kormányablak – hálózat kialakításának előkészítő munkálatai még zajlanak: jó ütemben halad az ügyintézők képzése, készül a biztonsági hálózat és lassan befejeződik a szoftverek fejlesztése is.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).