• 2022. augusztus 12.

Gondok a tanévkezdésnél

2013. szeptember 2.
Gondok a tanévkezdésnél
Nem is a Fidesz, sokkal inkább a Keresztény Demokrata Nép Párt miatt kezdődött gondokkal az idei tanév, hiszen a köznevelés irányítása az ő kezükben van – fogalmazott mai sajtótájékoztatóján Katanics Sándor. A nagyobb kormánypárt is megszavazta a változásokat, mondta a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője, majd a helyi anomáliákra is felhívta a figyelmet az első tanítási napon. Külön is szólt a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola helyzetéről és kitért az oktatási intézmények igazgatói kinevezéseire is.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).