• 2022. augusztus 9.

Aláírták az adás – vételi szerződést

2012. október 3.
Aláírták az adás - vételi szerződést
Aláírták a belvárosi tornacsarnok adás-vételi szerződését. A Kádár utcai sportlétesítményt 180 millió forintért adta el a város a Veszprémi Főegyházmegyének. Mint a szerződés aláírásakor elhangzott, a Szilágyi Keresztény Általános Iskola mellett az Ipari Szakközépiskola és Gimnázium itt tartja majd továbbra is a testnevelésórákat, és délutánonként is nyitva lesz a sportolni vágyó veszprémiek előtt a csarnok. Emellett az egyház rendezvényeket is szervez itt.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).