• 2022. augusztus 9.

Várják a szakhatósági véleményeket

2012. október 1.
Várják a szakhatósági véleményeket
Várják a szakhatósági véleményeket, utána derül ki, mi lesz a Jutasi út alatt talált többágú, boltíves pincével. Az önkormányzat többek között a műemlékvédelem, régészek és statikusok véleményére vár – mondta el ma sajtótájékoztatón Brányi Mária. Az alpolgármester jelezte, reméli, meg tudják őrizni az utókor számára a pincét, sőt ki tudnak találni olyan műszaki megoldást is, ami ennél többre is lehetőséget ad. A pincerendszer ugyanakkor lassítja a belvárosban kezdett munkálatokat, Brányi Mária szerint néhány hetes csúszás biztosan lesz a kivitelezésben.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).