• 2022. augusztus 9.

Tanévnyitó az informatikusoknál

2012. szeptember 11.
Tanévnyitó az informatikusoknál
A Pannon Egyetem veszprémi karainak sorában elsőként a műszaki informatikai kar tartotta meg tanévnyitó ünnepségét. Az egyetemi aulában rendezett eseményen a dékán a felvett hallgatóknak azt mondta: legyenek büszkék, hogy itt tanulhatnak, de nem elég csak részt venni a tanórákon, a sikerért keményen meg kell dolgozniuk. Az oktatók a minőségi tudás elsajátításában partnerek lesznek, segítik az előbbre jutásukat pályájukon.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).