• 2022. augusztus 16.

Kísérőprogramok is lesznek

2012. június 26.
Kísérőprogramok is lesznek
Az idei négy napos VeszprémFest ismét bor és gasztronómiai programokkal egészül ki az Óváros téren. Július 13-tól 22-ig tartanak majd a Rozé, rizling, jazz napok balatoni borokkal, helyi ételekkel és koncertekkel. A jezsuita templomban öt estén át népszerű énekesek adnak műsort, a fesztivál 0. napján pedig Geszti Péter és a Gringo Sztár lép fel. A kísérőprogramokat ismertették ma a szervezők. Ezeket a rendezvényeket elsősorban a helyi közönségnek szánják – hangzott el.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).