• 2022. augusztus 11.

Kozmutza karácsony

Kozmutza karácsony
Ajándékot kaptak a veszprémi Kozmutza iskola diákjai.

Az intézményt támogató Kozmutza Flóra Alapítványtól pénzbeli támogatást kaptak a csoportok, eldönthették, hogy mit vesznek a pénzből, a legtöbb csoport műszaki cikket, játékot vásárolt karácsonyra. A Pannon Értékmentő és Média Szolgáltató Kft. jótékonysági akciót szervezett az ünnepek közeledtével a diákok számára. 12 veszprémi iskola diákjai csatlakoztak a kezdeményezéshez, játékokat és könyveket, plüssfigurákat, autókat, legót ajánlottak fel, az adományokat színes dobozokba is becsomagolták. A teherautónyi ajándékot ma, az iskola karácsonyi ünnepségén kapták meg a gyerekek. Az ajándékozásban a Jóban rosszban szereplői is segítettek és meglepetéssel is készültek a gyerekek számára. A Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ idén ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát, az intézményben értelmileg akadályozott fiatalokkal foglalkoznak.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).